מוקפץ עוף ואורז כרובית
מוקפץ עוף ואורז כרובית – מנה עיקרית בריאה וטעימה שתשאיר אתכם קלילים ללא תחושה כבדה בבטן. אפשר להכין את המתכון הזה כמו שהוא או לצרף אליו כל ירק נוסף שמתאים לכם. מרכיבים להכנת מוקפץ עוף ואורז כרובית : 2 כפות שמן קוקוס 500 גר' חזה עוף אורגני, פרוס לקוביות של 2-2.5 ס"מ 1 ראש כרובית 1 […]
קרא עודחזה עוף סלרי ופטריות
חזה עוף סלרי ופטריות – מנה מהירה שאפשר לאלתר בזריזות במטבח בימים בהם הזמן קצר, התוצאה היא מנה עיקרית מפנקת שאפשר לשלב עם כל תוספת. מקפיצים את חזה העוף יחד עם פטריות, סלרי ושאר ירקות ומבשלים כ-20 דקות. מרכיבים להכנת חזה עוף סלרי ופטריות : 4 חתיכות חזה עוף פרוס, לחתוך לרצועות דקות 2-3 כפות שמן […]
קרא עודעוף בהדרים חורפי
עוף בהדרים חורפי – מנה שהכי כיף להכין כשהחורף מגיע ופירות ההדר בשיאם. עוף חמוץ מתוק שמכינים בקלי קלות ובמינימום זמן. את התבנית מכניסים לתנור לבישול של פחות משעה ובסוף מתקבל עוף עסיסי וטעים. מרכיבים להכנת עוף בהדרים חורפי : 3 כפות שמן זית 5 כרעיים של עוף (להפריד את השוקיים מהירכיים) 2 בצלים בינוניים, פרוסים […]
קרא עודפליאו כדורי עוף בתנור
פליאו כדורי עוף בתנור – עיגולי עוף מתקתקים בשילוב בטטה, גזר וכוסברה. מנה קלילה שנאפית בתנור ויכולה להתאים כמנה עיקרית או כנשנוש בין הארוחות. יחד עם כדורי העוף תוכלו להכין מטבל שאתם אוהבים במיוחד (טחינה, גואקמולי וכו) ולהפוך את כדורי העוף לעסיסיים במיוחד. מרכיבים להכנת פליאו כדורי עוף בתנור : 1/2 קילו עוף טחון 2 כפות […]
קרא עודחזה עוף בתנור עטוף בעשבי תיבול
חזה עוף בתנור עטוף בעשבי תיבול – עוד גרסא קלילה אבל טעימה בטירוף להכנת חזה עוף בתנור. הפעם הנתחים נעטפים במרינדת ירוקה ומרעננת של עשבי תיבול ועוברים לצלייה קלה בתנור. מנה עיקרית נהדרת לצד אנטי פסטי, סלט עשיר ומרענן או פירה כרובית! מרכיבים להכנת חזה עוף בתנור עטוף בעשבי תיבול : 2-3 כפות שמן זית 5 […]
קרא עודהודו בעשבי תיבול בתנור
הודו בעשבי תיבול בתנור – נתח של חזה הודו צלוי תנור יחד עם עשבי תיבול ריחניים, שום שמן זית וקצת חרדל. מנה מעולה שניתן לאכול חמה ישר מהתנור או לפרוס לפרוסות דקות ולהשתמש בה כנקניק. קל ופשוט להכנה. מרכיבים להכנת הודו בעשבי תיבול בתנור : נתח חזה הודו – בין 800 גר' ל-1 קילו 4-5 כפות […]
קרא עודמוקפץ עוף, ברוקולי, קשיו ובצל
מוקפץ עוף, ברוקולי, קשיו ובצל – זו עוד אחת מהמנות האלו שלוקח מעט זמן להכין והטעם פשוט מעולה! הקפצה קלה של כל הרכיבים על המחבת בשילוב טעמים של מזרח ומערב. מרכיבים להכנת מוקפץ עוף, ברוקולי, קשיו ובצל : 2 כפות שמן זית / קוקוס 300-500 גר' של חזה עוף, חתוך לרצועות דקות המתאימות למוקפץ 1 בצל […]
קרא עודנתחי פרגית בטטות ובצל
נתחי פרגית בטטות ובצל – מתכון למנה עיקרית מתוקה וטעימה בטירוף. יש לקנות נתחי פרגית נקיים ומוכנים לבישול, ניתן להוסיף עוד ירקות שאוהבים (כרובית, גזר סלק וכו') או להגדיל את הכמות לפי הצורך! בתיאבון. מרכיבים להכנת נתחי פרגית בטטות ובצל : 6-7 יח' פילה פרגית מתאים לתנור 1 בצלים בינוניים, לחתוך לפרוסות 1 כרישה דקה, לחתוך […]
קרא עודנתחי פרגית ברוטב שום ודבש
נתחי פרגית ברוטב שום ודבש – אחד המתכונים הנימוחים והטעימים שיש, טעם מתוק – חריף שאי אפשר להפסיק לאכול והחלק הטוב ביותר: מתכון פשוט להכנה תוך רבע שעה! בתיאבון. מרכיבים להכנת נתחי פרגית ברוטב שום ודבש : 4-6 נתחי פרגית, ללא עצמות (סטייק פרגית) 3-4 כפות שמן זית 1/3 כוס דבש 2 כפות רוטב קוקונט אמינוס […]
קרא עודעוף וקישואים בחומץ בלסמי
עוף וקישואים בחומץ בלסמי – מתכון מרענן וקל להכנה. השילוב של עוף וחומץ בלסמי אף פעם לא יכול להשתבש והקישואים העדינים שמתבשלים במי מלח מדגישים את הטעם הנפלא של העוף. מרכיבים להכנת עוף וקישואים בחומץ בלסמי : 700 גר' נתחי חזה עוף פרוס (רצוי שהפרוסות יהיו דקות) 3 קישואים גדולים 1-1.5 כוס פרחי ברוקולי קפואים (אפשרי […]
קרא עודסלט עוף צבעוני
סלט עוף צבעוני – ישנן מלא גרסאות וסוגים שונים לסלט עוף, הפעם נשתמש בחזה עוף ושלל ירקות צבעוניים שיתנו סלט צבעוני, טעים ומתאים לכל ארוחה. כמובן שאפשר להוסיף / להסיר רכיבים לפי טעמכם האישי. מרכיבים להכנת סלט עוף צבעוני : 150-200 גר' חזה עוף 1/4 ראש כרוב לבן, חתוך לרצועות דקיקות – ניתן להחליף חצי מהכמות […]
קרא עודעוף פטריות ובצל בחומץ בלסמי
עוף פטריות ובצל בחומץ בלסמי – מתכון נהדר למנה עיקרית טעימה וקלה להכנה. ניתן להוסיף ירקות נוספים על מנת להעשיר את המנה כמו כרישה, גזר מגורד ועוד… מרכיבים להכנת עוף פטריות ובצל בחומץ בלסמי : 6 נתחים של חזה עוף פרוס 1 בצל, חתוך לקוביות 1 חב' פטריות שמפניון, פרוסות לפרוסות בינוניות 4 שיני שום, כתושות 1 […]
קרא עודשווארמה הודו
שווארמה הודו – רצועות הודו מתובלות, טעימות וקלות להכנה! ניתן להכין בצד סלט, טחינה, חומוס וחמוצים ולהנות ממנת שווארמה מעולה ללא הפיתה, מה שנקרא "שווארמה בצלחת". מרכיבים להכנת שווארמה הודו: 1 קילו בשר הודו מתאים לשווארמה, חתוך לרצועות באורך 2-3 ס"מ 3-4 כפות שמן זית 1-2 בצל, חתוך לרצועות דקות 2 כפות מיץ לימון 1 כפית […]
קרא עודסלט מוקפץ עוף וירקות
סלט מוקפץ עוף וירקות – מעין הכלאה בין סלט למוקפץ (הקפצה קלילה של הירקות על הווק). בוחרים ירקות בשלל צבעים יחד עם נתחי חזה עוף/פרגית בתיבול מעולה ופשוט ומקבלים ארוחה משביעה וטעימה שתיתן לכם אנרגיה ותשאיר תחושה קלילה לאחר האוכל. ניתן לשמור במקרר ולקחת לעבודה או לאכול כשמתחשק. מרכיבים להכנת סלט מוקפץ עוף וירקות: 1-2 כפות […]
קרא עודפליאו סלט עוף
פליאו סלט עוף – סלט עוף עשיר עם שמיר, מיונז ותבלינים. הכינו את הסלט מראש ושמרו במקרר, נשנוש מעולה בין הארוחות או כתוספת לצד מנה עיקרית. תוכלו לשלב את סלט העוף יחד עם ירקות טריים שחתכתם וליצור לכם סלט עשיר, בריא ומפנק. מרכיבים להכנת פליאו סלט עוף : 500 גר' חזה עוף פרוס 1 בצל קטן, […]
קרא עודפליאו דלעת הודו וצ'ילי
דלעת הודו וצ'ילי על המחבת – מתכון קל להכנה עם טעם מעולה, ממעט רכיבים שקל למצוא ולאלתר בבית. המתכון יוצא במרקם שמזכיר 'בולונז' שכזה, שאפשר בקלות להכין אותו יחד עם אורז (אפשר אורז כרובית, או פסטה קלילה מקישואים). מרכיבים להכנת דלעת הודו וצ'ילי : 2 כפות שמן קוקוס 500 גר' בשר הודו טחון 150-200 גר' דלעת, יש לבשל […]
קרא עודהודו קישואים ובטטה בתנור
הודו קישואים ובטטה בתנור – מכניסים לתבנית את בשר ההודו הטחון והירקות המגורדים ומתקבלת מנה נימוחה וטעימה בטירוף, סוג של 'פשטידת' ירקות שתעשה לכם את ארוחת הצהריים. אפשר להשתמש בכל הירקות שנשארו במקרר ולגוון בתבלינים ובעשבי התיבול. מרכיבים להכנת הודו קישואים ובטטה בתנור : 6-7 כפות שמן זית 500 גר' בשר הודו טחון בטטה גדולה, לקלף ולחתוך […]
קרא עודעוף בתנור ולבבות ארטישוק
מנה קלילה שנעשית בתנור – מכניסים את כל הרכיבים לתבנית אפייה ומבשלים בתנור למשך 40 דקות. עוף בתנור ולבבות ארטישוק , מנה טעימה ובריאה עם תוספת מרעננת של לימון להדגשת הטעמים. מרכיבים להכנת עוף בתנור ולבבות ארטישוק : 700 גר' חזה עוף פרוס, לחתוך לקוביות 5 שיני שום, כתושות 1 בצל בינוני, פרוס לפרוסות דקות 1 לימון […]
קרא עודקציצות פליאו אפויות – עוף, בטטה ושום
יש יותר כיף מ- קציצות פליאו אפויות? קציצות טעימות ומתקתקות עם עוף, בטטה ושום, שכיף לאכול אותן ישר מהתנור בליווי רטבים ומטבלים אהובים עליכם (טחינה, גווקאמולי, עגבניות מיובשות והרשימה עוד אין-סופית). הכינו כמות נאה כי הן הולכות להתחסל מהר… מרכיבים להכנת קציצות פליאו אפויות : 500 גר' עוף טחון 3 כפות שמן קוקוס / שמן זית / […]
קרא עודעוף ואננס בתנור
מתכון מתוק וטעים ל- עוף ואננס בתנור , אפשר להכין אותו מאננס טרי ואפשר להשתמש בקופסאת שימורים (רצוי ללא תוספת סוכר). המנה הזו תגרום לכם להרגיש בצד הטרופי של העולם עם שילוב מצויין של טעמי מתוק-חריף והכנה קלילה ומהירה. מרכיבים להכנת עוף ואננס בתנור : 4 כפות שמן זית / שמן קוקוס 3 כפות רוטב אמינו […]
קרא עוד