מרק דלורית פליאו
עם בואו של החורף אין זמן מתאים יותר להכנת מרק חמים ועשיר. מרק דלורית מתוקה, בצל, גזר ותוספת מרעננת של תפוח ירוק שמעדן את המתיקות במרק. פשוט מעדן! מרק דלורית פליאו – מרכיבים להכנה: 1-2 דלוריות גדולות (2.5 קילו לערך) קלופות וחתוכות לקוביות 1 תפוח ירוק קלוף וחתוך לפרוסות ללא הליבה והגרעינים. 1 בצל בינוני […]
קרא עודסלט פליאו עוף ואבוקדו (4 מנות)
סלט פליאו עוף ואבוקדו – סלט העוף הזה מצויין לארוחת צהריים. אפשר להשתמש בשאריות עוף או לחלופין חתיכות חזה עוף. ניתן להפוך אותו לפיקנטי בהוספת צ'ילי גרוס או פלפל אנגלי גרוס. סלט פליאו עוף ואבוקדו – מרכיבים להכנה: 4 חתיכות כרעיים עוף \ חתיכות חזה עוף ( ללא עור וללא עצמות) 1 כפית צ'ילי גרוס […]
קרא עודעוף טנדורי וחלב קוקוס
עוף טנדורי היא מנה הודית מסורתית ומוכרת בשילוב חלב קוקוס וטעמים לימוניים. מרכיבים להכנת עוף טנדורי : כפית (5 גרם) חילבה כפית גרגירי פלפל אנגלי שלמים כפית כוסברה כפית כמון כפית גראם מסאלה חצי כפית צ'ילי גרוס רבע כפית כורכום 1 כפית מלח ג'ינגר טרי קצוץ דק (בערך 2 ס"מ מהשורש) 1 פלפל חלפיניו קצוץ […]
קרא עודעוף צלוי בחומץ בלסמי ובטטות
מתכון קל ונהדר, לקבלת תוצאה טובה ביותר רצוי להשתמש בחומץ בלסמי איכותי ככל האפשר. מרכיבים: עוף שלם חתוך ל-8 חתיכות \ 8 חתיכות כרעיים – לנוחיותכם ולטעמכם. מלח ופלפל 2 כפות שומן בקר מזוקק \ שמן קוקוס בצל סגול אחד פרוס לפרוסות 3 שיני שום קצוצות 2 כפות (30 מ"ל) חומץ בלסמי – עדיפות […]
קרא עוד