דג פוטית (הליבוט) עם פטריות וכרישה
מרקם חלק וחמאתי, טעמה העדין של הכרישה וטעמי האדמה של הפטריות משתלבים נהדר עם הדג, מנה קלה להכנה. מרכיבים: 2 כפות (30 גרם) חמאה לא מלוחה 4 כוסות (300 גרם) פטריות שמפיניון פרוסות 2 כרישות גדולות – פרוסות דקות מהחלק הלבן והירוק הבהיר (ראו טיפ בתחתית המתכון) מלח ופלפל 4 חתיכות פילה 115 גרם לחתיכה […]
קרא עודסביצ'ה סלמון עם פרוסות מנגו ומלפפון
סביצ'ה סלמון היא מנה נהדרת לקיץ! מרעננת וקלה להכנה כיוון שאין צורך בבישול – קוביות הסלמון " מתבשלות" במיץ הלימון. השתדלו לקנות את הסלמון הטרי והאיכותי ביותר שתוכלו. מרכיבים להכנת סביצ'ה סלמון : 454 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות 10 גרם (3 כפיות) של בצל ירוק -קצוץ דק 1 מנגו מקולף וחתוך לקוביות 90 גר' […]
קרא עוד