סביצ'ה סלמון עם פרוסות מנגו ומלפפון

 

סביצ'ה סלמון היא מנה נהדרת לקיץ! מרעננת וקלה להכנה כיוון שאין צורך בבישול – קוביות הסלמון " מתבשלות" במיץ הלימון. השתדלו לקנות את הסלמון הטרי והאיכותי ביותר שתוכלו.

מרכיבים להכנת סביצ'ה סלמון :המזווה כרכור - בוטיק אוכל סביצ'ה סלמון עם מנגו ואבוקדו

  • 454 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות
  • 10 גרם (3 כפיות) של בצל ירוק -קצוץ דק
  • 1 מנגו מקולף וחתוך לקוביות
  • 90 גר' (חצי כוס)מיץ לימון טרי – אפשר לערבב מעט מיץ תפוזים לטעם
  • רבע כפית מלח (לפי טעם)
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס \ טחון (לפי טעם)
  • 1 אבוקדו – חתוך לקוביות

אופן הכנה:

  1. בקערה ערבבו את הסלמון, הפלפל הקצוץ, בצל ירוק, מנגו, מלפפון, כוסברה ונענע.
  2. הוסיפו לקערה את מיץ הלימון, המלח, והפלפל השחור. וודאו כי כל המרכיבים מכוסים ברוטב.
  3. הניחו את הקערה במקרר למשך שעה עד שעתיים.
  4. הוסיפו את קוביות האבוקדות בעדינות בתוך התערובת והוסיפו מלח \ פלפל לפי טעמכם.

בתיאבון! 🙂