קינוח פליאו – פאדג' שוקולד שקדים
קינוח פליאו – פאדג' שוקולד שקדים, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, ללא אפייה וכל כך פשוט להכנה. בעזרת 4 מרכיבים פשוטים ומקפיא תיצרו לכם קינוח מפנק.
מרכיבים להכנת קינוח פליאו – פאדג' שוקולד שקדים :
3/4 כוס אגוזים קצוצים לבחירתכם, אפשר לשלב כמה יחד – שקדים, קשיו, אגוזי מלך, פקאן וכו'
1 כוס שבבי שוקולד מריר איכותי
1 כוס חמאת שקדים (כל סוג של ממרח שקדים)
1/3 כפית מלח
אפשרי: 1-2 כפות קוקוס טחון / אגוזים קצוצים לקישוט
הוראות הכנה:
1 הכינו 2 תבניות להכנת קאפקייס או 15 מנג'טים פלוס מינוס, אליהם תצקו את הפאדג' מאוחר יותר. אם תרצו תוכלו גם ליצוק את הפאדג' לתבנית פיירקס מרובעת ולחתוך אותו לקוביות לאחר ההקפאה.
2 השתמשו בסיר בן – מארי או שתאלתרו אחד (מלאו מעט מים בסיר בינוני והניחו סיר קטן יותר בתוכו). המיסו בסיר את שבבי השוקולד ואת חמאת השקדים עד שמתקבל מרקם אחיד והשניים התערבבו היטב.
3 הסירו את הסיר מהאש ושפכו לתוכו את האגוזים הקצוצים (אם תרצו לקשט מעל באגוזים השאירו לכם כף בצד), ערבבו היטב.
4 שפכו את התערובת למנג'טים / תבנית הקאפקייס / תבנית הפיירקס ושטחו אותה היטב.
5 פזרו מעל שבבי קוקוס טחון או שברי אגוזים אם תרצו והכניסו למקפיא למשך 30 דקות.
6 הוציאו מהמקפיא ותתפנקו 🙂