תוספת פטריות, לימון ועשבי תיבול

מנה זריזה ביותר ממעט מצרכים, פטריות, לימון ועשבי תיבול – דרך מצויינת להכין תוספת מהירה ולהשתמש בפטריות שבמקרר. ניתן להשתמש בכל סוגי הפטריות שתרצו ולהעשיר בעשבי התיבול האהובים עליכם (ניתן להוסיף רוזמרין, מרווה וכו'). מנה נהדרת לכל הארוחות – בוקר, צהריים וערב.

מרכיבים להכנת פטריות, לימון ועשבי תיבול :

4 כוסות פטריות שמפיניון (פרוסות לפרוסות בינוניות)

1.5 כפות שמן קוקוס (ניתן להשתמש בחמאה / גהי אם תרצו מנה חלבית)

מיץ לימון מ-1/2 לימון סחוט, אפשר להוסיף גם מעט קליפת לימון מגוררת

2 שיני שום, פרוסות דק

4 גבעולי טימין טרי, להפריד את העלים בלבד

2 גבעולי אורגנו קטנים, עלים בלבד

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל

הוראות הכנה:

1 חממו מחבת על להבה גדולה ועליה את שמן הקוקוס. כשהשמן חם הוסיפו את הפטריות ועשבי התיבול וערבבו למשך 5 דקות עד שהפטריות משחימות מעט.

2 הנמיכו את האש לאש בינונית, הוסיפו למחבת את קליפת הלימון המגוררת, השום, המלח והפלפל. ערבבו הכל יחד למשך 5 דקות נוספות.

3 בסוף, הוסיפו את מיץ הלימון (תוכלו לחזק בעשבי תיבול נוספים אם תרצו). ערבבו את הפטריות היטב, הסירו מן האש והגישו. בתיאבון!