שייק מנגו פסיפלורה

שייק מנגו פסיפלורה הוא אולי לא מנת פליאו בהגדרתו אבל אין כמו שייק פירות טעים וצונן לשיפור מצב הרוח בימי הקיץ החמים. מתכון פשוט וקל להכנה שאפשר לשנות ולשדרג על ידי הוספת פירות נוספים שאתם אוהבים, זרעים, אגוזים ועוד – אין סוף אפשרויות וטעמים!

מרכיבים להכנת שייק מנגו פסיפלורה :

3/4 כוס חתיכות מנגו טרי או קפוא (בערך 2 מנגואים קטנים או אחד גדול)

3 פסיפלורות – להוציא מהן את תכולתן

3 עלי נענע להוספת טעם רענן (לא חובה)

1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

1/2 כוס חלב קוקוס (ככל שהוא יותר סמיך ובעל אחוזי שומן גבוהים יותר טוב)

1/3 כפית תמצית וניל אמיתית ואיכותית

להמתקה:  ייתכן ולא תצטרכו להמתיק כלל, תלוי כמה מתוקים המנגו והפסיפלורה שהשתמשתם בהם.
1/2 כפית סילאן / מייפל / דבש – לפי העדפתכם ולפי מה שנמצא בבית.

הוראות הכנה:

1 הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר (תוכלו גם להשתמש בבלנדר מוט) למעט הממתיק.

2 ערבבו הכל יחד עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך. במידה ותרצו לדלל את השייק תוכלו להוסיף 1/3 כוס מים. טעמו את השייק ותראו אם יש צורך בהמתקה או שהוא מתוק דיו באופן טבעי.

תהנו 🙂