סלמון ברוטב מקדמיה רוזמרין | Slow Cooked

נכון, זו היא לא השיטה השגרתית והזריזה להכין סלמון אבל התוצאה שווה את זה! בבישול איטי הסלמון יוצא רך ומלא טעם. מנה מושלמת לאוהבי דג הסלמון.

מרכיבים להכנת סלמון ברוטב מקדמיה רוזמרין :

1 קילו פילה סלמון

30 מ"ל שמן מקדמיה

מלח ופלפל לפי הטעם

3 גבעולי רוזמרין טרי

4 שיני שום, קצוצות

1 לימון פרוס

הוראות הכנה:

חממו מראש תנור ל-95 מעלות צלזיוס. מלאו סיר קטן במים והניחו בתחתית התנור לשמירה על הלחות. הניחו את נתחי הסלמון בתבנית אפייה, הברישו את הנתחים עם שמן המקדמיה ותבלו מעל עם פלפל ומלח לטעמכם.

פזרו את עלי הרוזמרין, שיני השום הקצוצות ופרוסות הלימון מעל הנתחים. בשלו למשך שעה ללא פתיחה של התנור עקב החום הנמוך שבו אנו מבשלים. לאחר מכן להוציא מהתנור ולהגיש!

*ניתן להוריד מהנתחים את עלי הרוזמרין בסוף הבישול

בתיאבון 🙂