סלט תפוחים מלפפונים וצנונית

סלט תפוחים מלפפונים וצנונית – זה אולי נשמע סלט פשוט אבל זו בדיוק העונה הנכונה להכין אותו והטעם נפלא בפשטותו. אפשר לגוון עם תוספת שברי אגוזים שאתם אוהבים מעל, פרוסות בצל ירוק או חופן חמוציות שנותן טוויסט חמוץ-מתוק.

מרכיבים להכנת סלט תפוחים מלפפונים וצנונית :

1 תפוח גרני סמית' ירוק, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

8 צנוניות, חצויות ופרוסות לפרוסות דקות

2 מלפפונים, חתוכים דק

1 גבעול סלרי, קצוץ דק

1 כפית חומץ בלסמי

1 כפית חרדל איכותי

1 כף חומץ תפוחים אורגני

2-3 כפות מיונז אורגני פליאו

2 כפות אגוזי מלך טריים, קצוצים

1/2 כפית פלפל שחור טחון

קורט אגוז מוסקט

1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

1 ערבבו בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב יחד: החומץ הבלסמי, חומץ תפוחים, החרדל, מיונז, אגוז מוקט, פלפל שחור ומלח – עד שמתקבל רוטב אחיד.

2 ערבבו בקערה גדולה את הירקות והפירות יחד (צנונית, מלפפון, תפוחים וסלרי), שפכו את הרוטב שהכנתם מעל, ערבבו היטב יחד.\

3 פזרו מעל הסלט את אגוזי המלך הקצוצים, הגישו ואכלו בתיאבון!