סלט עלי בייבי, תפוחים וחמוציות

סלט עלי בייבי, תפוחים וחמוציות – הסלט הבא ירענן קצת את סוגי הסלטים שבדך כלל נוהגים להכין בבית, שילוב של טעמים חמוצים-מתוקים שילוו נפלא כל מנה עיקרית או כארוחה בפני עצמה.

מרכיבים להכנת סלט עלי בייבי, תפוחים וחמוציות :

100 גר' עלי תרד ניו-זילנדי

100 גר' עלי בייבי

2 תפוחי עץ גרני סמית' (ירוקים), חתוכים לקוביות ללא הליבה

1/2 כוס חמוציות ללא סוכר

1/2 כוס אגוזי פקאן לא קלויים

לרוטב:

1 כף חומץ בלסמי

1 כף סירופ מייפל איכותי

1-2 כפות שמן זית

1 כפית שטוחה חרדל איכותי

1/2 כפית פלפל שחור טחון

1/2 כפית מלח

הוראות הכנה:

1 בקערה גדולה – מערבבים יחד את כל רכיבי הסלט: עלי בייבי, עלי תרד, חמוציות, תפוח עץ ואגוזי פקאן.

2 בקערה נוספת ערבבו את כל רכיבי הרוטב עד שהופכים לנוזל אחיד – חומץ בלסמי, שמן זית, סירופ מייפל, חרדל, מלח ופלפל.

3 שפכו את הרוטב על הסלט. אפשרי – לסחוט מעל הסלט מיץ מחצי לימון טרי (במידה ואוהבים).

אכלו בתיאבון!