ממרח אבוקדו ביתי

ממרח אבוקדו ביתי – כי פשוט אין כמו אבוקדו! ממרח סופר קל להכנה, טעים ומעודן, נהדר למריחה על כל דבר שהוא, לצד סלט וחביתה וכו'. ניתן להוסיף לממרח טעמים שאוהבים כמו בצל קצוץ דק, גרגירי תירס, או אפילו פלפל אדום קצוץ.

מרכיבים להכנת ממרח אבוקדו ביתי :

2 אבוקדו בשלים ורכים

2-3 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד סחוט

2 שיני שום, כתושות

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה:

1 יש לערבב היטב את כל המצרכים יחד במעבד מזון עד לקבלת ממרח במרקם חלק ואחיד, או בצורה ידנית בעזרת מזלג – למעוך הכל יחד עד שמתקבל מרקם אחיד.

2 במידה ותרצו להפוך את המרקם לקרמי יותר תוכלו להוסיף 1-2 כפות מים לממרח.

אכלו בתיאבון! ניתן לשמור למשך יומיים במקרר.