פרוסות קישואים עם עשבי תיבול טריים ( 4 מנות)
מנה קלה להכנה שהולכת נהדר לצד כמעט כל מנה אחרת. לחובבי קישואים וניחוחות ירוקים.
מרכיבים להכנה:
1 כף גהי \ שמן קוקוס \ שמן אחר שמועדף עליכם.
600 גרם קישואים (בחרו קישואים בגודל קטן ככל שתוכלו)- חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
מלח ים ופלפל שחור
1 כפית עלי אורגנו טריים קצוצים
1 כפית עלי פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
חממו על אש גבוהה מחבת בעלת תחתית עבה ומכסה. הוסיפו את הגהי \ שמן הקוקוס, כשהוא חם הוסיפו למחבת את פרוסות הקישוא ובזקו עליהן מלח ופלפל. ערבבו מעט וכסו את המחבת במכסה, בשלו למשך 5 דקות.
הסירו את המכסה וערבבו, השאירו את המחבת פתוחה ותנו לקישואים להתבשל למשך 5 דקות נוספות. כאשר הקישואים השחימו מעט הוסיפו את עשבי התיבול, והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
הגישו ואכלו בתיאבון 🙂