פליאו פסטו אבוקדו
אם אפשר לשלב שני דברים נפלאים יחד למה לא לנסות? פליאו פסטו אבוקדו – ממרח קרמי וטעים שהולך נהדר לצד כל מנה! בדיוק עכשיו כשעונת האבוקדו בשיאה – לגזור ולשמור.
מרכיבים להכנת פליאו פסטו אבוקדו :
2 יח' אבוקדו בשל
1 כוס עלי בזיליקום טריים
3 שיני שום
1/4 כוס צנוברים (אפשר להחליף גם באגוז מלך או קשיו למשל)
1/4 כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
1 הכניסו למעבד המזון את האבוקדו, עלי הבזיליקום, השום, הצנוברים, מיץ הלימון המלח והפלפל השחור וערבבו יחד בפולסים עד שמתקבל מרקם אחיד.
2 הוסיפו למעבד המזון את שמן הזית וערבבו מעט עד שהמרקם הופך אחיד וחלק.
3 העבירו את הממרח לצנצנת זכוכית ושמרו במקרר עד שבוע, בתיאבון!