סלק בחומץ בלסמי
מנת צד מושלמת וקלה להכנה – סלק בחומץ בלסמי שיוסיף לכם את הצבע הסגלגל לארוחה ויעשיר אותה בערכים תזונתיים. אוהבי הסלק – המתכון הזה בשבילכם!
מרכיבים להכנת סלק בחומץ בלסמי :
7 סלקים בינוניים, חתוכים לרבעים
כף שמן קוקוס
2 כפות חומץ בלסמי
1/4 כפית מלח
הוראות הכנה:
1 חממו תנור מראש ל-180 מעלות צלסיוס.
2 שמנו מעט כלי עם מכסה המתאים לבישול בתנור (תבנית פיירקס לדוגמא). בקערה ערבבו היטב את רבעי הסלק יחד עם שמן הקוקוס, החומץ הבלסמי והמלח.
3 העבירו את הסלקים המתובלים לתבנית המשומנת והכניסו את התבנית לתנור. בשלו את הסלקים בתנור למשך 45 דקות עד שעה (עד שהסלקים מתרככים)
4 הוציאו את התבנית מהתנור, הגישו ואכלו בתיאבון!