סביצ'ה סלמון עם פרוסות מנגו ומלפפון
סביצ'ה סלמון היא מנה נהדרת לקיץ! מרעננת וקלה להכנה כיוון שאין צורך בבישול – קוביות הסלמון " מתבשלות" במיץ הלימון. השתדלו לקנות את הסלמון הטרי והאיכותי ביותר שתוכלו.
מרכיבים להכנת סביצ'ה סלמון :
- 454 גר' פילה סלמון חתוך לקוביות
- 10 גרם (3 כפיות) של בצל ירוק -קצוץ דק
- 1 מנגו מקולף וחתוך לקוביות
- 90 גר' (חצי כוס)מיץ לימון טרי – אפשר לערבב מעט מיץ תפוזים לטעם
- רבע כפית מלח (לפי טעם)
- רבע כפית פלפל שחור גרוס \ טחון (לפי טעם)
- 1 אבוקדו – חתוך לקוביות
אופן הכנה:
- בקערה ערבבו את הסלמון, הפלפל הקצוץ, בצל ירוק, מנגו, מלפפון, כוסברה ונענע.
- הוסיפו לקערה את מיץ הלימון, המלח, והפלפל השחור. וודאו כי כל המרכיבים מכוסים ברוטב.
- הניחו את הקערה במקרר למשך שעה עד שעתיים.
- הוסיפו את קוביות האבוקדות בעדינות בתוך התערובת והוסיפו מלח \ פלפל לפי טעמכם.
בתיאבון! 🙂