המזווה בוטיק בשר

אז איך הכל התחיל בעצם?
את האהבה האמיתית שלי לאוכל פגשתי בין סמטאות רומא, שם נתקלתי לראשונה באומנות השרקוטרי המסורתית של איטליה, זו הייתה אהבה ממבט ראשון. החלטתי לרכז את כל טוב העולם במקום אחד, במזווה-בוטיק אוכל!

למדתי את אומנות השרקוטרי והתחלתי לייצר נקניקים ובשרים מעושנים בשיטה מסורתית שעשויים מבשר בלבד ללא כל תוספות. למדתי להעריך ולהכיר את חומרי הגלם האיכותיים שמסתובבים בעולם, פשוט הפכתי את האהבה שלי למקצוע!

סוגי הבשרים שלנו

כל הבשרים שלנו עשויים בעבודת יד מבשר טרי, איכותי ולא מעובד! השרקוטרי מיוצר בקר, עופות וצאן טרי ומיוצרים בתהליך הכנה מסורתי וייחודי בארץ ובהשראת מדינות העולם.
כל הבשרים כשרים, מתאימים לתזונת הפליאו והם עשויים 100% בשר ושומן!


  • קורנדביף – עשוי בשיטה מסורתית שמקורה בארה"ב.
  • צלעות בקר – נתח עסיסי ושומני שעובר תהליך של עישון קר ובכך מקבל טעם עז של בשר ועשן.
  • בייקון טלה – עשוי מחזה טלה ללא עצמות, עובר כבישה ועישון קר
  • חזה הודו – מעושן מקורמל בסילאן מתובל בצ'ילי חריף.
  • אווז מעושן – עשוי מחזה אווז, ירך אווז ושומן אווז שיחד עוברים תהליך של עישון חם.
  • חזה אווז – אחד הנתחים האהובים על חובבי הז'אנר, מגיע שלם, עובר תהליך של עישון קר וסו-ויד.
  • כתף עגל – נתח כתף שעובר תהליך של כבישה ארוכה וסו-ויד.
  • מעורב ירושלמי: טחול עוף, ירך עוף, חזה עוף, בצל ותבלינים – פליאו. רק לזרוק על מחבת עם קצת שמן זית ובום!
  • שווארמה פרגית: שכבות של שומן ליה (טלה) ופרגית, עם תבלינים – פליאו. לזרוק על מחבת חמה ללא שמן, הבשר יתפורר ויהפוך לשאוורמה ממש כמו באיסטנבול.
  • גירוס טלה: שכבות שכבות של כתף טלה, צוואר טלה, שומן טלה, בקר טחון, בשר בקר ותבלינים – פליאו.
  • מילוי לעראייס: בשר עגל טחון, שומן טלה, בצל ופטרוזיליה טחונים עם תבלינים – פליאו. רק לשים בחצי פיתה ולזרוק על המנגל. מוצר חלום!
  • שיפודי חזה אווז: פשוט חזה אווז חתוך ומשופד.
  • רוסטביף – עשוי מנתח כתף ועובר אפייה בתנור עצים נפוליטני.
  • סלמי פפרוני – עשוי מבשר עגל ושומן עגל. בתוספת של פלפל אנגלי טהור.
  • סלמי סרוולד – עשוי מבשר עגל ושומן עגל. עובר תהליך של יישון וייבוש בטכניקה איטלקית מסורתית.
  • סלמי פרח – נקרא כך בגלל צורתו, עשוי מהודו, עגל ושומן אווז.
  • קבנוס הודו – עשוי מבשר הודו, עגל ושומן אווז.עובר תהליך של יישון, עישון וייבוש בטכניקה איטלקית מסורתית.
  • קבנוס עגל – עשוי מבשר עגל ומשומן טלה. עובר תהליך של יישון, עישון וייבוש בטכניקה איטלקית מסורתית.
  • אסאדו מעושן – פשוט נתח של אסאדו נקי מעצם.
  • עופות שלמים – עוברים תהליך של עישון חם, עסיסיים להפליא.

*הבשרים משתנים מדי שבוע, תפריט הבשרים משתנה לפי טריות הבקר המקומי.


תהליך הייצור

כל הבשרים שלנו עשויים מבשר טרי, איכותי ולא מעובד. הבשר עובר תהליך של כבישה בת כמה ימים – ללא תוספים מיותרים. לאחר הכבישה, הבשר עובר תהליך של עישון (חם או קר) או של סו- ויד. (סו-ויד: בישול בטמפרטורה אחידה [בוואקום] לאורך זמן). כך הבשר שומר על צורתו ועל צבעו, הטעם העז שלו נשמר ואין צורך בחומרי טעם. כל הבשרים מתאימים לתזונת הפליאו והם עשויים 100% בשר ושומן!

הכריכים שלנו

הכריכים שלנו עשויים מהבשרים המשובחים שלנו ולחמי מחמצת ונאפים במיוחד עבורנו, עם מגוון הממרחים שלנו, ירקות טריים וחמוצים. הכריך מגיע חם ובשלושה גדלים בין 100-200 גרם בשר.

המעדנייה

במזווה שלנו תוכלו למצוא מגוון רחב של מוצרים למזווה הביתי שלכם. מוצרים שאנחנו אוספים בקפידה מכל מדינות העולם, החל מהפסטות הייחודיות של איטליה, דרך שמנים מיוחדים מספרד, זיתים מיוון ויינות בוטיק מיקבים בצרפת. כל המוצרים כשרים ואת חלקם לא ניתן להשיג במקומות אחרים בארץ אלה רק במזווה-בוטיק אוכל. כמו כן ניתן למצוא במזווה שלנו גם מוצרים המתאימים לתזונת הפליאו.