אטריות קלפ ברוטב קוקוס

אטריות קלפ ברוטב קוקוס – מנה של אטריות העשויות מאצת קלפ ולכן הן ללא גלוטן כלל, את המנה הזו תוכלו לאכול בלב שקט כשהגעגוע לפסטה תוקף אתכם. לרוטב תוכלו להוסיף חתיכות נקניק איכותי (צלעות בקר או רוסטביף לדוגמא) ולשדרג את המנה ברגע.

מרכיבים להכנת אטריות קלפ ברוטב קוקוס :

1 חבילת אטריות קלפ

1 פחית חלב קוקוס

1 כף שמן זית

1 בצל לבן, קצוץ

כוס פטריות שמפניון, פרוסות

כוס פטריות פורטובלו, פרוסות

4 שיני שום, פרוסות

1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

0.5 כוס יין לבן

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

קורט אגוז מוסקט

אפשרי: 

100-200 גר' נקניק איכותי, חתוך לקוביות

חופן עגבניות שרי, חצויות או חתוכות לרבעים

5-7 עלי בזיליקום קצוצים, לפזר מעל

הוראות הכנה:

1 הכינו את אטריות הקלפ לפי ההנחיות הרשומות בגב האריזה.

2 חממו מחבת על להבה בינונית-גבוהה ובה כף שמן זית. כשהשמן חם התחילו לטגן את הבצל עד שמזהיב, למשך 2-4 דק'. הוסיפו למחבת את הפטריות הפרוסות ואת שיני השום וטגנו הכל יחד למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות מתרככות מעט ומשחימות. (אם אתם מוספים את הנקניק / עגבניות שרי, הוסיפו גם אותם).

3 הוסיפו למחבת את חלב הקוקוס ולאחר מכן את היין הלבן, ערבבו וצמצמו אותם יחד ברתיחה עדינה. הוסיפו את התבלינים (מלח פלפל ואגוז מוסקט) והנמיכו את האש. בשלו למשך 5-7 דקות.

4 הוסיפו לרוטב את הפטרוזיליה הקצוצה והסירו מן האש. ערבבו יחד עם אטריות הקלפ שהוכנו מראש והגישו!

בתיאבון.