סלט ביצים ואבוקדו

סלט ביצים ואבוקדו – קל להכנה, בריא, משביע והולך נהדר לצד כל מנה או ארוחה! כדי להפוך את המנה הזאת לסופר-טעימה אפשר להוסיף כמה פרוסות בשר דקות (מהמזווה כמובן) של צלעות בקר או רוסטביף, לטגן אותן קלות, לחתוך ולהוסיף לסלט. בזהירות, זה עלול להיות ממכר…

מרכיבים להכנת סלט ביצים ואבוקדו :

5 ביצים קשות (לבשל ולקלף)

אבוקדו אחד (בשל ומוכן לאכילה)

4 פרוסות נקניק של המזווה בטעם האהוב עליכם

1.5 כפות מיץ לימון סחוט טרי

2 כפות עירית חתוכה דק

מלח ופלפל, לפי אהבתכם

פפריקה מעושנת – לפזר בנדיבות מעל

הוראות הכנה:

1 הכינו מראש ביצים קשות, קלפו אותן וחתכו אותן לחתיכות קטנות. חתכו את האבוקדו הבשל לחתיכות בגודל ביס והעבירו את חתיכות האבוקדו והביצה לקערה גדולה (את האבוקדו אפשר למעוך בעזרת מזלג או להשאיר בקוביות – לפי טעמכם האישי)

2 קחו את פרוסות הנקניק וחתכו אותן לרצועות. חממו מעט שמן זית על מחבת וטגנו את רצועות הנקניק קלות (2-3 דקות) עד שהן מעט קריספיות.

3 תבלו את הביצה והאבוקדו שבקערה במעט מלח ופלפל, פזרו מעל את מיץ הלימון וערבבו היטב. הוסיפו לקערה את פרוסות הנקניק, והעירית הקצוצה.

4 לאחר שכל הרכיבים מעורבבים היטב פזרו מעל את הפפריקה המעושנת לקישוט ולטעם והגישו! אכלו בתיאבון.