פליאו פסטו אבוקדו

אם אפשר לשלב שני דברים נפלאים יחד למה לא לנסות? פליאו פסטו אבוקדו – ממרח קרמי וטעים שהולך נהדר לצד כל מנה! בדיוק עכשיו כשעונת האבוקדו בשיאה – לגזור ולשמור.

מרכיבים להכנת פליאו פסטו אבוקדו :

2 יח' אבוקדו בשל

1 כוס עלי בזיליקום טריים

3 שיני שום

1/4 כוס צנוברים (אפשר להחליף גם באגוז מלך או קשיו למשל)

1/4 כוס שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

1 הכניסו למעבד המזון את האבוקדו, עלי הבזיליקום, השום, הצנוברים, מיץ הלימון המלח והפלפל השחור וערבבו יחד בפולסים עד שמתקבל מרקם אחיד.

2 הוסיפו למעבד המזון את שמן הזית וערבבו מעט עד שהמרקם הופך אחיד וחלק.

3 העבירו את הממרח לצנצנת זכוכית ושמרו במקרר עד שבוע, בתיאבון!