סלק בחומץ בלסמי

מנת צד מושלמת וקלה להכנה – סלק בחומץ בלסמי שיוסיף לכם את הצבע הסגלגל לארוחה ויעשיר אותה בערכים תזונתיים. אוהבי הסלק – המתכון הזה בשבילכם!

מרכיבים להכנת סלק בחומץ בלסמי :

7 סלקים בינוניים, חתוכים לרבעים

כף שמן קוקוס

2 כפות חומץ בלסמי

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה:

1 חממו תנור מראש ל-180 מעלות צלסיוס.

2 שמנו מעט כלי עם מכסה המתאים לבישול בתנור (תבנית פיירקס לדוגמא). בקערה ערבבו היטב את רבעי הסלק יחד עם שמן הקוקוס, החומץ הבלסמי והמלח.

3 העבירו את הסלקים המתובלים לתבנית המשומנת והכניסו את התבנית לתנור. בשלו את הסלקים בתנור למשך 45 דקות עד שעה (עד שהסלקים מתרככים)

4 הוציאו את התבנית מהתנור, הגישו ואכלו בתיאבון!