מטבל גוואקמולי פליאו

גוואקמולי פליאו – גוואקמולי הוא מטבל מקסיקני אשר שם באור הזרקורים את אחד מהמאכלים האהובים בתזונת הפליאו – האבוקדו.

הכנת גוואקמולי פשוט ומהיר להכנה. אבוקדו מכיל שלל ויטמינים כגון – ויטמין K, ויטמין E ו-ויטמין B. בקיצור, שווה ביותר.

מרכיבים להכנת גוואקמולי פליאו :

4 אבוקדו

1 תפו"א, קצוץ דק

חצי בצל לבן קצוץ דק

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 לימון סחוט

מלח ופלפל

 הוראות הכנה:

חתכו את האבוקדו ל-2 ובאמצעות כף, הוציאו את תכולתו. לאחר מכן, בקערה בינונית מעכו את תכולת האבוקדו באמצעות מזלג עד שמתקבל מרקם אחיד.

הכניסו לקערה את שאר המרכיבים וערבבו מספר רגעים.

זהו! הגוואקמולי מוכן. במידה ולא חיסלתם את כל הקערה מיד לאחר ההכנה, שווה למזוג לקערה שכבה דקה של שמן זית לשמירה על הטריות.

בתיאבון 🙂