מוס שוקולד

מוס שוקולד הוא קינוח פליאו מפנק שאפשר להכין בקלות בכל בית ולאכול מידי פעם כשאתם חושקים במתוק או שיש סיבה לחגוג. קינוח משובח מ-4 רכיבים בלבד ו-10 דקות של הכנה.

מרכיבים להכנת מוס שוקולד :

1 חבילה של קרם קוקוס עם כמה שיותר אחוזי שומן

2 כפות אבקת קקאו איכותית

1 כף של סירופ מייפל אורגני

1/3 כפית תמצית וניל טהורה

הוראות הכנה:

1 יש לשים את פחית השימורים / קופסאת קרם הקוקוס בקירור למשך 8-9 שעות.

2 הוציאו את קרם הקוקוס מהמקרר, פתחו את החבילה ובעזרת כף הוציאו לקערה רק את קרם הקוקוס שהתמצק (במרקם של שמנת), הפרידו בין הקרם המשחתי ובין שאר נוזלי הקוקוס (את הנוזלים תוכלו לשמור ולהשתמש להכנת תבשילים נוספים).

3 בעזרת מטרפה, התחילו להקציף את קרם הקוקוס. לאט לאט הוסיפו לקוקוס את הקקאו, המייפל ותמצית הוניל תוך הקצפה מתמדת. כשהקוקוס מגיע למרקם מוס מוקצף הפסיקו.

4 תוכלו להכניס את המוס לקירור ולאכול אותו מאוחר יותר, או לאכול אותו ישירות ולפזר מעליו אגוזים קצוצים / גרנולה / צימוקית וחמוציות.

בתיאבון!