ארוחת בוקר פליאו – דייסה משודרגת

ארוחת בוקר פליאו – זרעי צ'יה ופשתן, חלב קוקוס ותפוחים, אפשר לומר שזו אחות של הדייסה המוכרת לכולנו משיבולת שועל. מנה טעימה ועשירה באנרגייה שתיתן לכם התחלה מתוקה ליום שלכם.

הוראות הכנה ארוחת בוקר פליאו – דייסה משודרגת :

1 תפוח לבחירתכם, פרוס לפרוסות דקות

1 כוס חלב קוקוס

1/4 כוס קמח שקדים (אפשר לטחון שקדים במטחנת תבלינים לקמח)

3 כפות זרעי פשתן טחונים

1 כף זרעי צ'יה

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

3 כפיות סילאן (אפשר לשים יותר או פחות לפי רמת המתיקות שאתם אוהבים)

1/2 כפית קינמון טחון

1/8 כפית מלח

הוראות הכנה:

1 חממו מחבת על אש בינונית, ערבבו יחד את המרכיבים הנוזליים – חלב הקוקוס, תמצית הוניל והסילאן. לאחר מכן הוסיפו למחבת את החומרים היבשים – זרעי הפשתן הטחונים, קמח השקדים, זרעי הצ'יה, הקינמון והמלח וערבבו היטב ובשלו תו"כ ערבוב למשך דקה.

2 העבירו את הדייסה מהמחבת לקערה, פזרו מעל מעט אבקת קינמון ואת פרוסות התפוח. תוכלו להוסיף דבש או סילאן מלמעלה, גרנולה או פירות נוספים שאהובים עליכם (בננה, תותים וכו').

3 אכלו בתיאבון, יום נפלא!